Loading

Ολάνθιστος κήπος

Μέσα στην Ανθισμένη Πλουμέρια, έχουμε μια πανέμορφη πλούσια και ακμάζουσα καταπράσινη αυλή γεμάτη με μακριά χόρτα και ζωντανά φυτά.

Αυτή είναι το ιδανικό σημείο για εκείνες τις στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών που χρειάζεστε λίγη χαλάρωση και ανακούφιση.

Καθίστε και απολαύστε την 'επίθεση' στις αισθήσεις σας για τις όμορφες μυρωδιές, τα αξιοθέατα και τους ήχους!

Θεραπευτική γωνιά

Η θεραπευτική μας γωνιά είναι όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από εναλλακτικές θεραπείες όπως μασάζ και κινησιοθεραπεία.

Κάτι στο μυαλό σας ή απλά αισθάνεστε συγκλονισμένοι από πράγματα στη ζωή σας τώρα;

Αυτό είναι το μέρος της Ανθισμένης Πλουμέριας για εσάς.

Περιηγήσεις

Παρόλο που η Ικαρία είναι υπέροχη για να ζήσετε και να εξερευνήσετε μόνοι σας, το να έχετε έναν οδηγό που έχει ειδικές γνώσεις για την περιοχή είναι ακόμα καλύτερο.

Μπορούμε να παρέχουμε έναν τοπικό οδηγό για μικρές ομάδες επισκεπτών που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το νησί, πού να πάνε, πού να αποφύγουν, ποιες περιοχές είναι διάσημες για τι και μερικά ιστορικά γεγονότα και αριθμοί στην πορεία

Βατάνια

Όταν βρίσκεστε σε διακοπές, είναι ωραίο, ακόμη και αν είναι μόνο μία φορά, να κάνετε κάτι λίγο ασυνήθιστο.

Με την υπηρεσία Βατάνια, δίνουμε σε εσάς και σε άλλους σημαντικούς ή άλλους ταξιδιωτικούς σας συνεργάτες την ευκαιρία να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα που παρασκευάζεται και μαγειρεύεται από έναν τοπικό σεφ μπροστά σας, στην παραλία.

Δεν είναι μόνο μια μαθησιακή εμπειρία, αλλά προσθέτει ένα άγγιγμα δράματος σε όλη την περίσταση.

Ενοικίαση ποδηλάτου

Ένας άλλος ενδιαφέρων τρόπος για να εξερευνήσετε την Ικαρία είναι με ποδήλατο. Θα αισθανθείτε ότι το νησί έχει σχεδιαστεί για να έχει την καλύτερη εμπειρία οδήγησης με ποδήλατο σε πολλά μονοπάτια.

Στην Ανθισμένη Πλουμέρια προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να νοικιάσουν ποδήλατο για μεγάλη διάρκεια.

Τα ποδήλατά μας είναι καλά συντηρημένα, σε άριστη κατάσταση εργασίας και απόλυτα ασφαλή.

Χειροποίητα κοσμήματα

Στην Ανθισμένη Πλουμέρια, έχουμε ένα μικρό κατάστημα δώρων με διάφορα μοναδικά και όμορφα κομμάτια.

Τα πάντα στο κατάστημα είναι χειροποίητα και τα υπέροχα κοσμήματα έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλους τους επισκέπτες.

Είναι ένα υπέροχο μέρος για να βρείτε ένα ενθύμιο της παραμονής σας στην Ικαρία ή να φέρετε δώρο σε ένα φίλο ή συγγενή κάτι ιδιαίτερο.

Γιόγκα, Διαλογισμός, Ελληνικοί χοροί

Αν θέλετε πραγματικά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε χαλαρωτικές ασκήσεις αναπνοής και τέντωμα ή θέλετε να βυθιστείτε στον ελληνικό πολιτισμό, πραγματοποιούμε τακτικά ταξίδια στη Θέρμα.

Εκεί, σε μικρές ομάδες ή ως άτομα, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή γιόγκα και διαλογισμό ή να λάβετε μέρος σε παραδοσιακές ελληνικές χορευτικές συνεδρίες.

Καγιάκ

Πιστεύουμε ότι η Ικαρία είναι ένας τόσο δημοφιλής προορισμός διακοπών επειδή μπορείτε βασικά να έχετε τις διακοπές που θέλετε εδώ. Είτε σας ενδιαφέρει να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε είτε θέλετε να είστε ενεργοί και να συμμετέχετε σε όλα, μπορείτε να έχετε και τις δύο εμπειρίες στο νησί.

Υπάρχουν πολλά θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε στην παραλία Θέρμα. Έχουμε κάποια καγιάκ που μπορείτε να νοικιάσετε από εμάς σε λογική τιμή.

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας

Ίσως θέλετε να βυθιστείτε ακόμη περισσότερο στον ελληνικό πολιτισμό μαθαίνοντας τη γλώσσα.

Προσφέρουμε τακτικά μαθήματα μικρών ομάδων σε επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν τουλάχιστον λίγο ελληνικά.

Το σπουδαίο είναι ότι, εάν έχετε ήδη κάποια γνώση της ομιλίας και της κατανόησης της γλώσσας, μπορούμε να βοηθήσουμε να προσαρμόσουμε τα μαθήματα ανάλογα με τις υπάρχουσες δεξιότητές σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο